Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Огірки, засолені холодним способом з горілкою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пивной живот - это миф
Хот-доги не менее опасны, чем сигареты: врачи
Как в соцсетях распознать людей с низкой самооценкой
Таблицы калорийности мяса


Огірки, засолені холодним способом з горілкою


2 кг огірків, 20 г кореня хрону, 10 г часнику, 2 зонтики кропу, по 5—6 листків чорної смородини й вишні

Для розсолу: 1,4—1,5 л води, 80 г солі, 50 г цукру, 30 мл горілки

Огірки ретельно вимити, замочити на 2—3 год. На дно чистої 3-літрової банки викласти половину листків чорної смородини й вишні, зонтик кропу, нарізаний корінь хрону. Потім щільно укласти огірки, перекладаючи іншими листками й часником, накрити зонтиком кропу. Насипати в банку сіль і цукор, влити охолоджену кип’ячену воду. Закрити капроновою кришкою й струснути, щоб сіль і цукор розчинилися. Потім у банку влити горілку, щільно закрити поліетиленовою кришкою. Зберігати в холодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соленые огурцы




Категория: Заготовки | Добавлено 17.10.2017
Просмотров: 489 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Огірки, засолені холодним способом з горілкою"

Огірки,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика