Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мочені груші
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 04:16
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые рекомендуют умственно работать не более 25 часов в неделю
Запасаемся витаминами на зиму
С чем лучше подавать шампанское к новогоднему столу
Сливочное масло следует запретить


Мочені груші


Невеликі тверді груші, листки чорної смородини й вишні

Для розсолу: 5 л води, 75 г житніх сухарів, 30 г солі, 15 г зерен гірчиці

На дно ємності викласти трохи листків. Зверху укласти груші хвостиками догори, перекладаючи листками, що залишилися. Житні сухарі розім’яти, залити невеликою кількістю кип’яченої води. Решту води довести до кипіння, змішати з сухарями. Коли остигне, процідити, додати сіль і зерна гірчиці. Залити груші холодним розсолом, поставити гніт. Залишити в приміщенні за температури 18—22 °С. Протягом перших 5—6 днів у міру необхідності доливати воду, щоб груші були повністю покриті розсолом. Через 8—10 днів переставити в прохолодне приміщення. Груші будуть готові до споживання через 1—1,5 місяця.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: груши




Категория: Заготовки | Добавлено 30.10.2017
Просмотров: 414 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Мочені груші"

Мочені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика