Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот з груш
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:22
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Диетическая тарелка
Лечение специями
Хот-доги не менее опасны, чем сигареты: врачи
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования


Компот з груш


Для приготування компоту використовують плоди з щільною м'якоттю, приємним ароматом, світлого кольору. Груші можна консервувати цілими, половинками і четвертинками, з шкірочкою і без неї.

Відібрані плоди миють у холодній воді, а якщо консервують без шкірочки, то обчищають її, ріжуть часточками, видаляють насіннєву коробочку і занурюють у холодну воду. Підготовлені груші можна зберігати у розчині солі (10 г солі на 1 л води), але не більше 30 хв.

Для надання грушам м'якої консистенції рекомендується їх перед укладанням у банки проварювати в розчині лимонної або виннокам'яної кислоти (на 1 л води 1 г кислоти) протягом 10—15 хв, після чого негайно охолодити водою, укласти в банки і залити цукровим сиропом 25—30 %-ної концентрації.

Потім банки накривають кришками, стерилізують у киплячій воді: місткістю 0,5 л —20 хв, 1,0 л — 25 хв і 3,0 л —35 хв. Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: груши




Категория: Заготовки | Добавлено 26.08.2015
Просмотров: 554 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот з груш"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика