1 кг помідорів, 1 кг болгарського перцю, 1 кг цибулі, 30 г свіжого гострого перцю, 10 г кореня імбиру, 200 мл олії, 100—150 мл 9 %-ного оцту, 200 г цукру, 10 г солі, по 5—7 горошин чорного й духмяного перцю, 3—4 бутони гвоздики, 5 г меленої кориці
Помідори нарізати, прогріти на слабкому вогні до м’якості, потім протерти крізь сито. Цибулю, болгарський і гострий перець дрібно нашаткувати. Корінь імбиру натерти. Змішати підготовлені продукти, додати спеції й олію, тушкувати на слабкому вогні 30—40 хв. Потім подрібнити за допомогою блендера до однорідності. Додати сіль, цукор, оцет, довести до кипіння. Розлити гарячий соус у банки й закрутити.