Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення яблучно-брусничне з морквою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 23.11.2024, 20:04
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Сауна: посетить и не умереть!
Продолжительность варения продуктов
Картошка поможет похудеть: ученые
Выводы исследователей, касающиеся употребления в пищу красного мяса


Варення яблучно-брусничне з морквою


1 кг яблук, 1 кг свіжої брусниці, 300 г моркви, 2,3 кг цукру, 900 мл води

Яблука вимити, очистити від шкірки й серцевини, нарізати невеликими скибочками. Моркву очистити, нарізати маленькими скибочками. Приготувати цукровий сироп, викласти яблука й моркву, перемішати, варити протягом 20 хв. Зняти з вогню, залишити на 6—8 год. Потім знову довести до кипіння, додати брусницю й варити, помішуючи, 15—20 хв. Гаряче варення розкласти в стерилізовані банки й закрутити. Зберігати в прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: брусника, яблоко, морковь




Категория: Заготовки | Добавлено 25.10.2017
Просмотров: 535 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення яблучно-брусничне з морквою"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика