Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення з кавунових кірок
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 23:04
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Таблетка для редактирования воспоминаний
Избегайте сложных диет
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета
Фаршированные яйца, лучшее


Варення з кавунових кірок


1 кг кавунових кірок, 1 кг цукру, 1,5 г ванільного цукру, 12 г соди, 2—3 скибочки лимона, 2 л води

Кавунові кірки нарізати невеликими кубиками, викласти в каструлю. Соду залити 1 склянкою окропу, потім додати 5 склянок холодної води й цим розчином залити підготовлені кірки. Перемішати, залишити на 4—5 год. Потім розчин злити, кірки промити й залити на 30 хв чистою холодною водою. Процедуру повторити ще раз, воду злити. Зварити сироп з 500 г цукру й 3 склянок води. У доведений до кипіння сироп викласти кавунові кірки, варити 30 хв. Варення зняти з вогню, залишити на 12 год. Потім усипати решту цукру, довести до кипіння й проварити ще 30 хв. Знову залишити на 12 год. Додати скибочки лимона, ванільний цукор, варити варення ще 20 хв. Потім остудити, розкласти в стерилізовані банки, закрити кришками. Зберігати в холодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: арбуз




Категория: Заготовки | Добавлено 28.10.2017
Просмотров: 460 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення з кавунових кірок"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика