Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення з м’якоті кавуна
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:36
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Содержание витаминов в мясе
Парадокс ожирения: люди с избыточным весом живут дольше
Как похудеть, употребляя любимые продукты
Картошка поможет похудеть: ученые


Варення з м’якоті кавуна


1 кг м’якоті кавуна, 1,2 кг цукру, 2—3 г лимонної кислоти, щіпка ваніліну

З кавунової м’якоті видалити кісточки, нарізати кубиками або невеликими скибочками. Викласти в емальований посуд, засипати цукром, залишити на 2—3 год. Сік злити, зварити з нього густий сироп. Викласти в сироп шматочки кавуна, довести до кипіння, проварити кілька хвилин. Зняти з вогню, залишити на 8—10 год. Потім знову довести до кипіння, варити 3 хв, залишити на 3—5 год. У варення додати щіпку ваніліну, лимонну кислоту, знову довести до кипіння й варити 3—5 хв. Гаряче варення розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: арбуз




Категория: Заготовки | Добавлено 28.10.2017
Просмотров: 434 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення з м’якоті кавуна"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика