Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кавуни солоні
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 10:52
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Врачи рассказали о семи способах беречься от инсульта
Какие и сколько женщин отказываются от секса: исследования ученых
Диетолог рассказала о пользе винограда
Продукты двойного действия


Кавуни солоні


Для соління придатні стиглі кавуни, але не перестиглі і уражені хворобами. Після сортування кавуни старанно миють, проколюють шкірочку в кількох місцях (щоб прискорити процес бродіння) гострим дерев'яним шпичаком і укладають в бочки.

При засолюванні кавунів спецій не кладуть. Укладені кавуни заливають розсолом, який готують за такою рецептурою: для великих кавунів' на 10 л води — 1000 г солі, для малих — 800 г.

Зверху на кавуни кладуть підгнітний щит та гніт і витримують протягом двох днів при температурі близько 20 °С, а потім переносять у сховище з низькою температурою. Процес бродіння триває від 15 до ЗО днів залежно від температури зберігання. Після закінчення бродіння розсіл повинен бути прозорим або злегка каламутним, без стороннього запаху. Добре засолені кавуни мають солодкий, приємний смак.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: арбуз




Категория: Заготовки | Добавлено 30.08.2015
Просмотров: 565 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кавуни солоні"

Кавуни

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика