Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Абрикосовий мармелад
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:47
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пивной живот образуется не от потребления пива
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования
Запасаемся витаминами на зиму
Таблицы калорийности мяса


Абрикосовий мармелад


1 кг абрикосів, 1 кг цукру, 150 мл води, лимонна кислота на кінчику ножа

Абрикоси ретельно промити, розрізати навпіл й видалити кісточки. Скласти абрикоси в каструлю й тушкувати під кришкою в невеликій кількості води, щоб плоди повністю розварилися. Масу протерти крізь сито, додати лимонну кислоту, цукор, варити в кілька прийомів до зменшення об’єму приблизно наполовину. Під час варіння масу постійно помішувати дерев’яною ложкою. Гарячий мармелад розлити у форми, остудити, накрити проспиртованим пергаментним папером і залишити в сухому провітрюваному місці на кілька тижнів. Сушити, доки мармелад можна буде різати ножем.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: абрикос, мармелад




Категория: Заготовки | Добавлено 31.10.2017
Просмотров: 513 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Абрикосовий мармелад"

Абрикосовий

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика