Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот з обчищених слив
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:53
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Авокадо: фруктовый овощ
Дети, которых кормят овсянкой, меньше подвержены риску заболеть астмой
Найдена панацея от ожирения
Наконец-то рассекречена диета представителей племени с самыми крепкими сердцами


Компот з обчищених слив


З твердих сортів слив — Мірабель, Мансі, Ізюм-Ерік, Угорка італійська, Угорка та ін.— можна приготувати компот з обчищених плодів. Для цього свіжі, стиглі, непошкоджені плоди миють, а потім занурюють у киплячу воду на 2—3 хв. Шкірочку, яка тріснула, легко знімають ножем з ,нер»авіючої сталі.

Плоди без шкірочки укладають у банки, заливають гарячим цукровим сиропом 30 %-ної концентрації, накривають чистими прошпареними кришками і стерилізують у киплячій воді: банки місткістю 0,5 л — 12 хв, 1,0 л — 20 хв і 3,0 л —30 хв

Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: компот




Категория: Заготовки | Добавлено 26.08.2015
Просмотров: 535 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот з обчищених слив"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика