Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КОМПОТИ  ФРУКТОВІ  ТА  ЯГІДНІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 26.11.2024, 00:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Необходимое суточное потребление калорий
Таблица добавочного питания для детей до одного года
Cамые опасные для здоровья продукты
Диетологи признали шоколад лучшим средством для похудения


КОМПОТИ ФРУКТОВІ ТА ЯГІДНІ
Найпростішою формою консервування фруктів у домашніх умовах є компоти і натуральні фруктові консерви. їх можна приготувати з однієї або кількох видів сировини. Особливе значення при виготовленні компотів і натуральних консервів має ступінь стиглості фруктової сировини. Щоб запобігти розварюванню плодів при консервуванні, слід брати плоди з щільною м'якоттю і природною кислотністю.

Приготування компотів і натуральних фруктових консервів: підготовлені фрукти щільно укладають у банки, заливають гарячим цукровим сиропом або перевареною водою, потім банки накривають кришками, стерилізують і закатують,

Співвідношення плодів і заливальної рідини у банці повинно бути (приблизно) таким: 60—55% плодів і 40—50% заливальної рідини.

Сироп для компотів готують так. В емальований або алюмінієвий посуд наливають воду, доводять її до кипіння і всипають цукор. Після повного розчинення цукру сироп кип'ятять 2—3 хв і фільтрують крізь полотняну тканину або фланель.

Температура сиропу при заливанні банок повинна бути 70—80 °С.

Потрібну кількість цукру для приготування сиропів різної концентрації наведено в табл.


Концентрація сиропу, %Кількість цукру на 1 л води, г
20
250
25
330
ЗО
430
35
540
40
670
45
820
50
1000
55
1220
60
1500
65
1860
70
2330
75
3050
80
4000

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: компот




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 540 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КОМПОТИ ФРУКТОВІ ТА ЯГІДНІ"

КОМПОТИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика