Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Груші мариновані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:16
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Жизнь с сахарным диабетом
Зеленый чай или презерватив?
Дети, подвергающиеся физическому насилию, в зрелом возрасте чаще других болеют раком
Таблица ПДК нитратов в овощах и фруктах


Груші мариновані


Груші сортують, миють і видаляють з них серцевину. Великі плоди розрізають на половинки і четвертинки. Тверді сорти груш бланшують у киплячій воді 1—2 хв, потім охолоджують, укладають щільно в банки

І заливають гарячою маринадною заливкою. Попередньо в кожну банку місткістю 1 л кладуть 3—4 горошини запашного перцю, 0,5—0,7 г кориці і 3—4 шт. гвоздики.

Для приготування маринадної заливки на 10 банок місткістю 1,0 л потрібно, г: води — 2200, цукру — 950, оцту 6 %-ного — 850.

Воду після бланшування груш можна використати для приготування маринадної заливки.

Банки накривають лакованими кришками, стерилізують, закатують і охолоджують. Температура і час стерилізації такі самі, як і для маринованих яблук.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: груши




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 798 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Груші мариновані"

Груші

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика