Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Капуста «Провансаль» по-українськи
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Диетологи признали шоколад лучшим средством для похудения
Что есть в новогоднюю ночь, чтобы не набрать лишний вес
Четыре главных принципа здорового питания
Систематическое недосыпание увеличивает риск сердечных заболеваний у женщин


Капуста «Провансаль» по-українськи


Квашену головками капусту нарізають невеликими кусочками завдовжки 3—4 см. Можна використати також шатковану або січену квашену капусту, в яку додають різні приправи. Наприклад, для приготування приправи на 3 кг капусти додають, г: цукру-піску— 400, олії соняшникової — 300, порошку гірчиці — 5, журавлини або брусниць — 250, маринованих кісточкових плодів або мочених яблук скибочками — 250, маринаду з-під кісточкових плодів — 200.

Якщо немає маринаду, можна додати за смаком харчової оцтової есенції або лимонної кислоти.

Приправу старанно перемішують з капустою в емальованій мисці або каструлі, суміш щільно укладають у чистий посуд і заливають процідженим крізь чисту марлю розсолом.

Капусту «Провансаль» готують незадовго до вживання, оскільки в прохолодному приміщенні вона може зберігатися лише 2—3 доби, а в льодовні — до 10 діб. Капуста «Провансаль» не стерилізується.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: капуста




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 563 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Капуста «Провансаль» по-українськи"

Капуста

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика