Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Юшка горохова з копченими ребрами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 23.11.2024, 04:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Диета каменного века
Содержание витаминов в мясе
Борьба с излишним весом: список полезностей
Худшее сочетание продуктов на завтрак: совет диетолога


Юшка горохова з копченими ребрами


300 г сушеного гороху
500 копчених ребер
100 г копченої шинки чи іншої копченини
2 цибулини
1 морквина
1 корінь пастернаку
1,5 л води
олія
сіль
чорний перець горошком
духмяний перець горошком
зелень петрушки

Сушений горох попередньо замочіть у воді на 5—6 годин.

Ребра та іншу копченину цілим шматком залийте водою та доведіть до кипіння. Варіть 1—1,5 хвилини на слабкому вогні. Дістаньте м’ясо з бульйону та відкладіть.

Ретельно промийте замочений горох та додайте в бульйон. Коли почне кипіти, зніміть піну.

Пастернак та морквину натріть на дрібній тертушці та обсмажте разом із нарізаною цибулею на олії. Додайте в бульйон разом із чорним і духмяним перцем. Посоліть, якщо потрібно, бо зазвичай ребра і так солоні.

Зріжте м’ясо з ребер та поріжте копченину на шматочки, додайте до юшки та варіть до готовності гороху. Якщо треба, підлийте води.

Перед подачею притрусіть нарізаною дрібно петрушкою.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: юшка, Суп




Категория: Первые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 489 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Юшка горохова з копченими ребрами"

Юшка

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика