Паста фарфалле (метелики) — 200 г Сир Гудбрандсдален — 725 г Цукіні — 500 г Волоські горіхи — 3 ст. ложки Свинина і яловичина — по 150 г Цибуля — половина; Яйце — 1 шт. Борошно — 2 ст. ложки Мускатний горіх, перець — по 1/2 ч. ложки Соєвий соус — 3 ст. ложки Мед — 1 ч. ложка; оливкова олія — ЗО мл Сіль за смаком
Зробити фарш: м'ясо подрібнити, додати нарізану обсмажену цибулю, яйце, борошно, сіль і чорний перець.
Зварити метелики аль денте. Цукіні нарізати й обсмажити дрібними кубиками 3 фаршу сформувати тюфтельки, викласти до цукіні.
Обсмажувати на середньому вогні протягом 10 хвилин додати мед, соєвий соус, волоські горіхи і тушкувати.
Потім у соус додати пасту, перемішати. Сир натерти на крупній тертці, додати на таріль до страви.