Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
25.11.2024, 21:22 |
|
Поиск
Рибні товченики
Рибне філе зачищають від шкіри та кісток, подрібнюють, розтирають у ступці, додають борошно, сіль, мелений чорний перець і олію.
Масу добре вимішують, формують кульки і відварюють їх у підсоленому окропі. Подають, поливаючи олією з смаженою цибулею.
На 400 г риби — З0 г борошна, 40 г олії, 40 г ріпчастої цибулі, перцю, солі.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: рыба
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
|
Просмотров: 762
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Рибні товченики"
|
|