Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ХОЛОДЕЦЬ З СВИНЯЧИХ НІЖОК
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:43
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ученые показали связь между связь между содержанием витамина D в организме и возможностью заражения COVID-19
Диабет - коварная болезнь
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета
13 советов для задержки старения


ХОЛОДЕЦЬ З СВИНЯЧИХ НІЖОК

Однією з поширених холодних заливних страв є холодець із свинячих ніжок. Для того щоб холодець мав певну консистенцію, треба ніжки роз'єднати у суглобах, великі кістки розпиляти або розрубати, покласти в каструлю і залити холодною водою з розрахунку 1,3 л на 1 кг ніжок. Ніжки варять при помірному кипінні під накритою покришкою 2,5— З години, поки сухожилля не будуть легко відокремлюватись від кісток. Коли бульйон закипить, з нього збирають піну.

Для покращання смаку холодцю в бульйон кладуть за 1 годину до готовності ніжок цибулю, моркву, корінь петрушки і лавровий листок. Коли ніжки будуть готові, їх виймають, відокремлюють м'ясо від кісток і нарізують його дрібними кусочками.

Бульйон проціджують і кладуть в нього сіль, мелений перець і нарізане м'ясо, доводять до кипіння, кладуть товчений або дрібно посічений часник, знімають з вогню і розливають в листи або форми шаром до 4 см. Перед розливанням холодцю в листи або форми, їх треба добре прогріти в духовці або на плиті. Холодець охолоджують у холодному приміщенні або в холодильнику. Холодець нарізують на порції безпосередньо перед подаванням на стіл.

На 1 кг свинячих ніжок — по 0,5 кореня моркви і петрушки, 0,5 цибулини, зубок часнику, 2 лаврових листки, на кінчику ножа меленого чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Холодец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 03.10.2014
Просмотров: 940 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ХОЛОДЕЦЬ З СВИНЯЧИХ НІЖОК"

ХОЛОДЕЦЬ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика