Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ХОЛОДЕЦЬ З КУРКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 11:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Врачи рассказали о семи способах беречься от инсульта
Похудение на 5 кг за семь дней
Соевая паста - универсальное средство от рака
Борьба с излишним весом: список полезностей


ХОЛОДЕЦЬ З КУРКИ


Обчищену і промиту курку, розрізану на частини, заливають холодною водою (на 1 кг курятини 1,5 л води) і варять 1,5—2 години, додають цибулі, моркви, лаврового листу, запашного перцю, солі, варять при повільному кипінні до готовності курки і потім виймають, нарізують її невеликими кусочками. Желатин попередньо розмочують у воді, а потім розчиняють в процідженому курячому бульйоні.

На дно спеціальної форми або сотейника кладуть нарізані варені яйця і фігурно нарізану моркву. Зверху яєць і моркви кладуть нарізану курку, заливають охолодженим курячим бульйоном з желатином і ставлять у холодне місце для застигання.

Перед подаванням на стіл холодець з формою занурюють на 5—6 секунд в теплу воду і викладають на блюдо або тарілку нижньою частиною догори.

На 1 кг курки — 3 яйця, 40 г ріпчастої цибулі, 70 г моркви, 20 г желатину, 1 лавровий листок, 0,25 г запашного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Холодец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 03.10.2014
Просмотров: 567 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ХОЛОДЕЦЬ З КУРКИ"

ХОЛОДЕЦЬ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика