Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ХОЛОДЕЦЬ З КУРКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 15:36
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Пища и здоровье
Ученые нашли ягоды, способные убить до 80% вирусов SARS-CoV-2 всего за несколько минут
В России могут запретить продажу сладкой газировки детям
Худой или толстый? Индекс массы тела.


ХОЛОДЕЦЬ З КУРКИ


Обчищену і промиту курку, розрізану на частини, заливають холодною водою (на 1 кг курятини 1,5 л води) і варять 1,5—2 години, додають цибулі, моркви, лаврового листу, запашного перцю, солі, варять при повільному кипінні до готовності курки і потім виймають, нарізують її невеликими кусочками. Желатин попередньо розмочують у воді, а потім розчиняють в процідженому курячому бульйоні.

На дно спеціальної форми або сотейника кладуть нарізані варені яйця і фігурно нарізану моркву. Зверху яєць і моркви кладуть нарізану курку, заливають охолодженим курячим бульйоном з желатином і ставлять у холодне місце для застигання.

Перед подаванням на стіл холодець з формою занурюють на 5—6 секунд в теплу воду і викладають на блюдо або тарілку нижньою частиною догори.

На 1 кг курки — 3 яйця, 40 г ріпчастої цибулі, 70 г моркви, 20 г желатину, 1 лавровий листок, 0,25 г запашного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Холодец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 03.10.2014
Просмотров: 554 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ХОЛОДЕЦЬ З КУРКИ"

ХОЛОДЕЦЬ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика