Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПЕЧЕРИЦІ, ЗАПЕЧЕНІ В СМЕТАНІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 20:05
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Продукты двойного действия
Орехи значительно снижают риск возникновения сердечных заболеваний
Таблица калорийности консервированных овощей
Частота пульса


ПЕЧЕРИЦІ, ЗАПЕЧЕНІ В СМЕТАНІ


Свіжі печериці обчищають, промивають, нарізують дрібними шматочками, солять, посипають меленим перцем і підсмажують на сковороді з розігрітим жиром протягом 10—15 хвилин. Потім до них додають дрібно нарізану і підсмажену на маслі цибулю, пшеничне борошно, підсмажують ще 5 хвилин, заливають сметаною і добре проварюють. Готові печериці заправляють сіллю на смак, укладають на сковороду або в неглибокий сотейник, посипають сухарями, збризкують маслом і ставлять в духовку зарум'янитись. Після того, як на печерицях утвориться золотиста кірочка, їх подають на стіл.

На 1 кг свіжих печериць — 3 ст. ложки вершкового масла, 2/3 склянки сметани, 2 ст. ложки борошна, 2 цибулини, 2 горошини чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Вешенки




Категория: Вторые блюда | Добавлено 09.10.2014
Просмотров: 553 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПЕЧЕРИЦІ, ЗАПЕЧЕНІ В СМЕТАНІ"

ПЕЧЕРИЦІ,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика