Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Картопляники з грибами запечені
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:00
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

«Радиоактивная» диета
Употребление снеков может привести к выпадению волос и другим неприятностям
Эндометриоз - причина бесплодия
Что сулит год Тигра?


Картопляники з грибами запечені


600 г картоплі
1 яйце
2 ст. л. борошна + борошно для обвалювання
1 цибулина
200 г печериць
1 жовток
сіль
чорний мелений перець

Печериці та цибулину наріжте кубиками. Обсмажте спочатку цибулю до прозорості, потім додайте гриби та готуйте до м’якості цибулі на слабкому вогні. Посоліть та поперчіть за смаком.

Картоплю очистіть вид шкірочки, наріжте кожну картоплину на 4 частини та відваріть у підсоленій воді до готовності. Дуже важливо не розварити картоплю. Злийте воду, ретельно підсушіть на слабкому вогні від залишків води. Розімніть як на товкованку. Накрийте кришкою, щоб не потемнішала, та охолодіть.

Додайте яйце та борошно. Перемішайте. Картопля має бути однорідною без грудочок.

Беріть ложку картоплі, скачуйте кульку, розминайте її, усередину покладіть ложку м’яса, заліпіть краї та сформуйте круглий картопляник, притрушуючи виріб борошном.

Збийте жовток з 1 ч. л. води та змастіть готові картопляники, викладіть на деко, змащене жиром.

Випікайте в розігрітій до 200 °С духовці до золотистого кольору.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Вешенки




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 563 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Картопляники з грибами запечені"

Картопляники

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика