Консервовану цвітну капусту відціджують, розділяють на окремі суцвіття і кладуть у каструлю. Туди ж кладуть відціджений консервований зелений горошок, заливають молочною підливою, додають цукор, сіль, добре змішують, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.
Приготування підливи.
Просіяне борошно злегка підсмажують на маслі, розводять гарячим кип'яченим молоком, безперервно розмішуючи, добре проварюють, проціджують крізь сито, додають цукор, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.
На 500 г консервованого горошку і 500 г консервованої цвітної капусти — 2 ст. ложки вершкового масла, І ст. ложку цукру. Для підливи — 0,5 л молока, 1 ст. ложку пшеничного борошна, І ст. ложку вершкового масла і 0,5 чайної ложки цукру.