Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЦВІТНА КАПУСТА, СМАЖЕНА В СУХАРЯХ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:30
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Кремлевская диета
Пивной живот - это миф
Холестерин
Лучший продукт для здоровья сердца


ЦВІТНА КАПУСТА, СМАЖЕНА В СУХАРЯХ


У цвітної капусти відрізують листки, видаляють потемнілі й гнилі частини, відрізують качан, відступаючи 1 см від початку розгалуження головки. Обчищену капусту кладуть для видалення гусені і дощових черв'яків на ЗО хвилин у холодну підсолену воду (20 г солі на 1 л води).

Підготовлену цвітну капусту розрізують хрестоподібно по качану знизу вгору, кладуть у каструлю і варять без покришки в підсоленій воді при сильному кипінні до готовності. При такому способі варіння краще зберігається колір - капусти.

Зварену капусту відкидають на сито, нарізують пластинками завтовшки 1 — 1,5 см, обкачують у борошні, яйцях, сухарях і обсмажують з обох боків.

На 1 кг цвітної капусти — 2,5 ст. ложки вершкового масла, 1,5 ст. ложки пшеничного борошна, 2 яйця, 2 ст. ложки мелених сухарів.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: цветная капуста




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.10.2014
Просмотров: 547 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЦВІТНА КАПУСТА, СМАЖЕНА В СУХАРЯХ"

ЦВІТНА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика