Свинина (лопатка, грудинка) —1800, часник — ЗО, перець чорний — 0,1, кишки тонкі — 1/12 пучка. Вихід — 1000.
Свинину з салом нарізати маленькими кубиками або пропустити крізь м'ясорубку із спеціальною решіткою, додати дрібно нарізаний або розтертий з сіллю часник, перець і добре перемішати. Пучки кишкових оболонок розв'язати, замочити у холодній воді, ретельно промити, наповнити фаршем, поставити їх у холодне місце на 5—6 год для того, щоб фарш дозрів. Після цього ковбасу викласти на змащений жиром лист у формі кілець, перев'язати шпагатом, зробити проколи в декількох місцях і смажити у жаровій шафі до готовності. Ковбасу охолодити, нарізати на порції, перед подаванням посипати цибулею фрі, прикрасити зеленню.