Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ковбаса смажена із свинини (домашня)
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 05:30
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Яичница против гипертонии
Чем больше родинок на теле, тем длиннее жизнь: ученые
Тест: любовь, семья, брак
Таблицы калорийности мяса


Ковбаса смажена із свинини (домашня)


Свинина (лопатка, грудинка) —1800, часник — ЗО, перець чорний — 0,1, кишки тонкі — 1/12 пучка. Вихід — 1000.

Свинину з салом нарізати маленькими кубиками або пропустити крізь м'ясорубку із спеціальною решіткою, додати дрібно нарізаний або розтертий з сіллю часник, перець і добре перемішати. Пучки кишкових оболонок розв'язати, замочити у холодній воді, ретельно промити, наповнити фаршем, поставити їх у холодне місце на 5—6 год для того, щоб фарш дозрів. Після цього ковбасу викласти на змащений жиром лист у формі кілець, перев'язати шпагатом, зробити проколи в декількох місцях і смажити у жаровій шафі до готовності. Ковбасу охолодити, нарізати на порції, перед подаванням посипати цибулею фрі, прикрасити зеленню.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: колбаса




Категория: Вторые блюда | Добавлено 28.08.2015
Просмотров: 746 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ковбаса смажена із свинини (домашня)"

Ковбаса

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика