Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ковбаски курячі
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 12:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Диетологи рассказали об универсальном средстве для похудения и от неприятных заболеваний
Французы обнародовали нормальные размеры мужского полового члена
Как я преодолела коронавирус COVID-19
Следует не переборщить с шоколадом


Ковбаски курячі

600 г темного курячого м’яса
2 зубчики часнику
чорний перець горошком
кріп
1 м кишки
8 ст. л. теплої води

Для ковбасок підійде більш жирне куряче м’ясо, наприклад стегна або гомілки. Якщо ви берете біле м’ясо, тоді додайте трохи сала або жирної свинини.

Зріжте м’ясо з кісток, жир залишіть, шкірка не знадобиться.

Перекрутіть м’ясо, чорний перець і часник на м’ясорубці.

Кріп дрібно наріжте. Змішайте фарш та кріп, додайте 8 ст. л. гарячої води, приблизно 50—60 °С.

Очистіть кишку, як сказано в рецепті кров’янки, чи візьміть уже готові чисті засолені та вимийте їх від солі.

Через спеціальну конусну насадку на м’ясорубці або через пляшку (див. рецепт кров’янки) заповніть кишку. Залишіть готову ковбасу в холодильнику на 1 годину.

Проколіть ковбасу голкою з обох боків, приблизно через кожні 3 см.

Запікайте в духовці на деці при температурі 190 °С 40—50 хвилин.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: колбаса




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 771 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ковбаски курячі"

Ковбаски

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика