Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кашанка запечена
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 244


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 10:42
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Черника избавит от ожирения, гипертонии и диабета
Врачи рассказали о семи способах беречься от инсульта
Чем больше родинок на теле, тем длиннее жизнь: ученые
Кофе против старческого маразма


Кашанка запечена

400 мл свіжої свинячої крові
150 г підчеревини
100 г цибулі
100 г готової гречаної крупи
сіль
1 ст. л. чорного меленого перцю
5 зубчиків часнику
1 м кишки

Ви можете приготувати кашанку з іншою крупою, можна взяти трохи манки, але пам’ятайте, що вона сильно набухає, або звичайний рис, пшоно чи просто білий хліб.

Підчеревину перекрутіть крізь м’ясорубку з крупною решіткою разом з цибулею. Покладіть на холодну пательню та обсмажте на помірному вогні.

Кров пропустіть крізь м’ясорубку чи протріть крізь сито. Можна скористатися блендером.

Гречку відваріть до готовності, щоб вода вся випарувалася.

Перемішайте кров разом з обсмаженою підчеревиною, додайте подрібнений часник, гречку, чорний перець та сіль.

Начиніть кишку, як сказано в рецепті звичайної кров’янки.

Покладіть ковбасу на пательню для запікання, змащену жиром, чи на деко, проколіть кишку через кожні 4—5 см.

Запікайте в духовці при температурі 190 °С 40—60 хвилин.

Проколіть кров’янку приблизно посередині голкою: якщо кров’янка готова, то сік поллється прозорий. Якщо ні, готуйте ще 10—15 хвилин.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: колбаса




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 620 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кашанка запечена"

Кашанка

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика