Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Паштетівка
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Пивной живот - это миф
Хот-доги не менее опасны, чем сигареты: врачи
Диетологи рассказали о пользе и вреде ржи
Японец придумал нетающее мороженое


Паштетівка


500 г яловичої печінки
1 цибулина
1 зубчик часнику
80 г вершкового масла
200 г сала
1—1,5 ч. л. солі
чорний мелений перець
1 м кишки
7—9 ст. л. теплої води

Печінку наріжте великими шматками, приблизно 4 × 4 см. Покладіть в окріп і варіть 10—15 хвилин до готовності. Дістаньте печінку, залиште трохи охолонути, з теплої печінки дуже добре знімаються плівки.

Очистіть від усіх плівок та перекрутіть на м’ясорубці крізь дрібну решітку разом з цибулиною та часником. Сало перекрутіть крізь крупну решітку або дрібно посічіть ножем. Усе змішайте.

Додайте розтоплене вершкове масло, сіль, перець за смаком та 7—9 ст. л. гарячої води. Усе ретельно перемішайте.

Очистіть кишку, як сказано в рецепті кров’янки, чи візьміть уже готові чисті засолені кишки та вимийте їх від солі.

Через спеціальну конусну насадку на м’ясорубці або через пляшку (див. рецепт кров’янки) заповніть кишки. Залишіть готову ковбасу в холодильнику на 1 годину.

Покладіть ковбасу в холодну воду, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин, вода не повинна кипіти.

Дістаньте ковбасу з води та дайте їй повністю охолонути.

Подавайте з грінками, вершковим маслом та солоним огірком.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: колбаса




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 661 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Паштетівка"

Паштетівка"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика