Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ковбаса домашня
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 11:03
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Не омрачайте свой отпуск опасными продуктами питания
Грейпфрут вместо аспирина
Вредно ли пить кофе на работе?
Таблица калорийности хлеба, злаков, круп, бобовых и сухих завтраков


Ковбаса домашня


600 г свинячого ошийка
180 г підчеревини
2 зубчики часнику
8 ст. л. теплої води
1 ст. л. духмяного перцю горошком
1 ст. л. чорного перцю горошком
1 ст. л. меленої паприки
1—1,5 ч. л. солі
1/2 ч. л. червоного гострого перцю
1 м кишки

Половину ошийка тоненько наріжте ножем. Половину перекрутіть на м’ясорубці разом із підчеревиною, перцями горошком і часником, додайте гострий перець, паприку, сіль і воду. Змішайте з нарізаним м’ясом.

Підготуйте кишку. Очистіть, як сказано в рецепті кров’янки, чи візьміть вже готові чисті засолені кишки та вимийте їх від солі.

Через спеціальну конусну насадку на м’ясорубці або через пляшку (див. рецепт кров’янки) заповніть кишку. Заповнюйте не дуже щільно. Зав’яжіть кінці та покладіть у холодильник на 1 годину.

Пательню для запікання чи деко змастіть смальцем або іншим жиром, часто проколіть ковбасу з обох боків приблизно через кожні 3 см та тримайте в духовці при температурі 190 °С до готовності — 40—50 хвилин. Кожні 10—15 хвилин змащуйте ковбасу жиром.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: колбаса




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 591 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ковбаса домашня"

Ковбаса

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика