Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кров’янка
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 18:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Сочетаемость продуктов
Любое яблоко - молодильное
Суточная потребность человека в витаминах
Яичница против гипертонии


Кров’янка

300 мл свинячої крові
300 г жирної свинини (щоб було десь 30% відсотків м’яса та 70 сала), можна взяти половину соленого сала чи подчеревини
2 цибулини
3 зубчики часнику
1 ст. л. чорного перцю горошком
1/2 м кишки
сіль

Це класичний рецепт кров’янки без круп, яєць та хліба. Кров повинна бути дуже свіжа.

Сало та м’ясо перекрутіть крізь м’ясорубку з крупною решіткою разом із цибулею. Покладіть на холодну пательню та обсмажте на помірному вогні.

Кров пропустіть крізь м’ясорубку чи протріть крізь сито. Можна скористатися блендером.

Перемішайте кров разом з обсмаженим салом, додайте подрібнений часник, чорний перець та сіль.

Начиніть кишку. Скористайтеся спеціальною насадкою на м’ясорубку або верхньою частиною пластикової пляшки. Для цього відріжте шматок пластикової пляшки, щоб вона була схожа на лійку. Одягніть кишку на пляшку там, де була пробка, та потроху ложкою, ніби втираючи, начиняйте кишку. Зав’яжіть з обох боків ниткою та зробіть вузол на кишці для надійності.

Покладіть готову кров’янку в холодну воду та доведіть до кипіння. Варити приблизно 15—20 хвилин. Проколіть кров’янку посередині голкою: якщо кров’янка готова, то сік поллється прозорий. Якщо ні, залиште варитися ще на 5—10 хвилин.

Дістаньте з води та зачекайте поки охолоне. Перед подачею можна обсмажити кров’янку на салі.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: колбаса




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 728 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кров’янка"

Кров’янка"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика