Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
22.11.2024, 10:54 |
|
Поиск
Яєчня із салом закарпатська
2 яйця 50 г копченого сала або грудинки 1/2 цибулини чорний мелений перець сіль
Сало наріжте тоненькими скибочками та вижарюйте на слабкому вогні.
Додайте цибулю та обсмажуйте до прозорості.
Вбийте яйця, накрийте кришкою на 2 хвилини, потім знову готуйте без кришки до потрібного стану яєць.
Посоліть та поперчіть.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: сало, шпиг, яичница
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
|
Просмотров: 533
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Яєчня із салом закарпатська"
|
|