Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПОМІДОРИ З ПІДСМАЖЕНИМ САЛОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 14:00
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Здоровая диета уменьшает количество брюшного жира.
Нездоровое питание - причина ранней смерти: ученые
Странное воскрешение
Блондинки агрессивнее брюнеток


ПОМІДОРИ З ПІДСМАЖЕНИМ САЛОМ


Сало нарізують тонкими кусочками, кладуть на добре розігріту сковороду, обсмажують з обох боків до рум'яного кольору і перекладають в іншу посудину. На сковороду, де смажили сало, кладуть нарізаний квадратними кусочками в 3— 4 см і завтовшки 1 см пшеничний хліб, з якого перед цим зрізують скоринку. Хліб обсмажують до золотистого кольору і знімають із сковороди. Помідори промивають, розрізують навпіл, віджимають сік, посипають сіллю і меленим перцем і підсмажують на сковороді, в якій обсмажували хліб. Подаючи на стіл, кладуть на середину тарілки або блюда підсмажений хліб, поверх нього підсмажені кусочки сала, а навколо — обсмажені помідори.

На 1 кг помідорів — 250 г сала, 300 г пшеничного хліба.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: сало




Категория: Закуски | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 647 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПОМІДОРИ З ПІДСМАЖЕНИМ САЛОМ"

ПОМІДОРИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика