500 г курячої печінки 80 г сала 50 г вершкового масла 1 цибулина 60 г моркви 20 г кореня петрушки сіль чорний мелений перець
Сало наріжте тонкими скибочками, розкладіть на пательні в один ряд та витопіть жир на слабкому вогні, не перегортайте. Обережно зберіть шматочки сала.
На цьому жиру обсмажте нарізану дрібними кубиками цибулю, моркву та петрушку. Додайте очищену від плівок та нарізану на шматки печінку. Обсмажте до готовності печінки. Заправте сіллю та перцем.
Розтопіть вершкове масло та процідіть.
Перекрутіть масу 2—3 рази крізь м’ясорубку та влийте трохи розтопленого масла. Розкладіть по слоїках та залийте рештою масла.
Поставте до холодильника щонайменше на 4—5 годин.
Масло зверху не потрібно їсти — воно лише зберігає паштет. Похожие рецепты: