Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Домашня курага
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Кремлевская диета
Ученые открыли новую зависимость между массой тела и сердечно-сосудистыми заболеваниями
Будущие успехи ребенка в школе могут быть предсказаны в первые минуты после рождения
Как влюбить в себя мужчину


Домашня курага


1 кг абрикосів, 650 г цукру, 350 мл води

Трохи недоспілі плоди ретельно вимити, розрізати уздовж, видалити кісточку. Викласти в широкий таз, посипати 300 г цукру й залишити на ніч. Сік, що виділився, злити (він більше не знадобиться, його можна використати для приготування компотів). Із решти цукру і води зварити сироп. Залити абрикоси гарячим сиропом, залишити на 7—10 хв. Потім відкинути на друшляк, дати стекти сиропу. Викласти половинки абрикосів на решітку, помістити в духову пічку, знизу поставити деко для збирання сиропу. В’ялити за температури 65 °С протягом 5—6 год. Потім остудити, перевернути, знову помістити в духову пічку й продовжувати в’ялити до готовності. В’ялену курагу зберігати в герметичній ємності.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: курага, абрикос




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 460 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Домашня курага"

Домашня

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика