Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Томатний соус із баклажанами й болгарським перцем
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:16
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Сауна: посетить и не умереть!
Диабет - коварная болезнь
Ученые определили молодящие напитки
ТОП-5 вкусностей, вызывающих онкологию


Томатний соус із баклажанами й болгарським перцем


1 кг помідорів, 1,5 кг баклажанів, 500 г болгарського перцю, 70 г зелені петрушки та кропу, 50 г томатної пасти, 200 мл олії, 50 г солі, 5 г меленого чорного перцю

Помідори очистити від шкірочки, дрібно нарізати. Баклажани нарізати дрібними кубиками, вимочити 20 хв у підсоленій воді (30 г солі на 1 л води), промити й віджати. Болгарський перець дрібно нарізати, зелень нарубати. Змішати помідори, баклажани, болгарський перець і зелень, додати томатну пасту й олію. Тушкувати на слабкому вогні 30—40 хв, додати сіль і мелений перець. Подрібнити суміш блендером і знову довести до кипіння. Соус розкласти в стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец, баклажаны




Категория: Заготовки | Добавлено 24.10.2017
Просмотров: 587 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Томатний соус із баклажанами й болгарським перцем"

Томатний

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика