Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БАКЛАЖАНИ З НАЧИНКОЮ ІЗ ПШОНЯНОЇ КАШІ І ГРИБІВ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 15:59
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Витамины
В Финляндии испытают сыворотку от диабета
Что сулит год Тигра?
В ВОЗ уверены, что употребление красного мяса приведет к онкопоследствиям


БАКЛАЖАНИ З НАЧИНКОЮ ІЗ ПШОНЯНОЇ КАШІ І ГРИБІВ


Підготовлені баклажани начиняють пшоняною кашею з грибами, кладуть у сотейник, посипають сухарями і запікають в духовці.

Приготування начинки. Гриби промивають, розмочують, варять до готовності і дрібно січуть. На грибному відварі варять розсипчасту пшоняну кашу, додають січені варені гриби, смажену січену цибулю, підсмажену дрібно посічену серцевину баклажана, сирі яйця, мелений перець і сіль, все добре змішують.

При подачі баклажани поливають сметанною підливою і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки. Сметанну підливу готують так само, як і для страви «Помідори з м'ясною начинкою».

На 1 кг баклажанів — 1 склянки пшона, 60 г сушених грибів. 1 яйце, 2 цибулини, 1,5 ст. ложки жиру, 1 ст. ложку сухарів, 4 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізано'і зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баклажаны




Категория: Вторые блюда | Добавлено 07.10.2014
Просмотров: 1105 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БАКЛАЖАНИ З НАЧИНКОЮ ІЗ ПШОНЯНОЇ КАШІ І ГРИБІВ"

БАКЛАЖАНИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика