Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гострий соус із кабачків і помідорів з гострим перцем
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 03:27
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Смертельные диеты
Найдена панацея от ожирения
Авокадо: фруктовый овощ
Кофе и чай признаны ВОЗ напитками, несущими риск заболеваний раком


Гострий соус із кабачків і помідорів з гострим перцем


1 кг кабачків, 500 г помідорів, 1 кг болгарського перцю, 300 г гострого перцю, 500 г моркви, 100 г часнику, 100 мл олії, 10 г хмелі-сунелі, сіль до смаку

Кабачки очистити від шкірки, у помідорів зняти шкірочку. Кабачки з помідорами й гострим перцем пропустити через м’ясорубку або подрібнити у блендері. Болгарський перець дрібно нашаткувати. Моркву натерти на дрібній тертці. Часник пропустити через прес. Підготовлені овочі змішати, додати олію, сіль і хмелі-сунелі, тушкувати на слабкому вогні до загусання. Гарячу масу подрібнити у блендері до однорідності, довести до кипіння. Розлити гарячий соус у стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: острый перец




Категория: Заготовки | Добавлено 24.10.2017
Просмотров: 470 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гострий соус із кабачків і помідорів з гострим перцем"

Гострий

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика