Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яблука мариновані
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 11:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Как максимально обезопасить себя от заражения коронавирусом
Поцелуй против вирусов
Таблица калорийности масла и жира
Пейте, дети, молоко - будете здоровы!


Яблука мариновані


Відсортовані яблука старанно миють, видаляють серцевину і нарізають часточками на 4—8 частин (залежно від розміру яблук). Дрібні сорти яблук можна маринувати цілими, попередньо видаливши серцевину. Щоб нарізані яблука не темніли, їх зберігають у холодній воді, або в 1 %-ному, розчині кухонної солі, але не більш як 30 хв. Потім яблука бланшують у воді 2—5 хв і негайно охолоджують. Воду після бланшування можна використати для приготування маринадної заливки.

На дно банки кладуть 3—4 шт. гвоздики, 0,2—0,3 г кориці, потім щільно укладають яблука або часточки їх і заливають маринадною заливкою. Наповнені банки накривають лакованими кришками, стерилізують, закатують і охолоджують.
Для приготування заливки на 10 банок місткістю 1,0 л потрібно, г: води — 2400, цукру — 1100, оцту 6 %-ного — 500.

Наповнені банки накривають лакованими кришками і стерилізують при температурі 90 °С: місткістю 0,5 л—20 хв, 1,0 л—30 хв, 3,0 л— 40 хв.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: заготовки, яблоки




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 735 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Яблука мариновані"

Яблука

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика