Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
22.11.2024, 06:35 |
|
Поиск
РИСОВА КАША З ГРИБАМИ І МАСЛОМ
Рис перебирають, промивають, кладуть у каструлю, додають підсмажені на маслі січені варені гриби, сіль, дрібно нарізаний кріп, заливають грибним бульйоном і варять розсипчасту кашу. При подачі на стіл кашу поливають розігрітим вершковим маслом.
На 2 склянки рису -- 70 г сушених грибів, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені кропу, 4 склянки грибного бульйону, 4 ст. ложки вершкового масла для поливання.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Грибы
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 26.08.2014
|
Просмотров: 1837
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "РИСОВА КАША З ГРИБАМИ І МАСЛОМ"
|
|