Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БОРЩ З ГРИБАМИ І ЧОРНОСЛИВОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 03:33
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Британские диетологи определили лучшее время для завтрака
Поцелуй против вирусов
Египтологи расшифровали древнее приворотное заклинание
Необходимое суточное потребление калорий


БОРЩ З ГРИБАМИ І ЧОРНОСЛИВОМ


Промиті гриби варять до готовності і дрібно шаткують. До насічених соломкою буряків додають сіль, томат, грибний відвар (1 склянку) і тушкують до півготовності. Дрібно посічені цибулю, корені моркви і петрушки обсмажують на маслі і змішують з підсмаженим борошном. У грибний відвар кидають нарізані капусту і картоплю, доводять до кипіння, додають підготовлені гриби, промитий чорнослив, лавровий лист, перець, сіль, напівтушковані буряки, обсмажені корені і цибулю варять до готовності.

Подаючи на стіл, борщ посипають посіченою зеленню петрушки.

На 400 г буряків — 400 г капусти, 500 г картоплі, по 1 кореню моркви і петрушки, 2 цибулини, 0,5 склянки томату, 100 г сушених грибів, 100 г чорносливу, 1 ст. ложку вершкового масла, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 4 горошини чорного перцю, 2 лаврових листки, 1 ст. ложку оцту, солі на смак.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: борщ, Грибы, чернослив




Категория: Первые блюда | Добавлено 28.09.2014
Просмотров: 690 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БОРЩ З ГРИБАМИ І ЧОРНОСЛИВОМ"

БОРЩ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика