Обчищену моркву натирають на тертку, злегка підемажують на маслі разом з сухарями, додають сметану, розтерті з цукром жовтки, 3/4 потрібного за нормою розігрітого масла, борошно, сіль, все разом змішують. Приготовлену масу змішують із збитими білками, кладуть у сотейник або каструлю, змащують маслом і ставлять в духовку на 1 годину запікатись.
Готову бабку нарізують порціонними шматками і при подачі на стіл поливають молочною підливою. Приготування підливи. Сирі яйця розтирають з цукром і злегка заварюють молоком.
На 1 кг моркви З яйця, 1 склянку пшеничних сухарів, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 0,5 склянки свіжої сметани, З ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку цукру, 1 чайну ложку солі.
Для підливи — 0,5 л молока, 2 ст. ложки цукру, 1 яйце.