У просіяному борошні роблять заглиблення, в яке кладуть масло, цукор, жовтки, ром і замішують тісто. Беруть сир, добре віджимають, протирають крізь сито, поміщають в каструлю з круглим дном (кондитерський казанок) і, розтираючи, додають жовтки. Потім вливають добре розтоплене масло, всипають цукрову пудру і розтерту просіяну ваніль. Всю масу розтирають півгодини і ще раз протирають крізь густе сито. Тісто розкачують тонким шаром, викладають на застелений промасленим папером лист так, щоб краї листа були покриті тістом, посипають тісто тертою булкою, кладуть сир і ставлять в духовку на 1 годину для випікання.
Вийнявши з духовки, посипають цукром, змішаним з ваніллю.
Для тіста: на 2 склянки борошна — 200 г масла, 100 г цукру, 2 жовтки, І чарку рому. На 1 кг сиру — 10 жовтків, 200 г масла, 0,5 кг цукрової пудри, 0,25 палички ванілі або пучку ваніліну, 1 ст. ложку протертої булки.