Обчищену моркву дрібно нарізують і тушкують разом з молоком до готовності. Стушковану моркву змішують із в'язкою манною кашею і вареним горохом. Одержану масу пропускають крізь м'ясорубку і заправляють сирими яйцями, гвоздикою, корицею, цукром та сіллю. Заправлену масу кладуть у змащений маслом і посиланий сухарями сотейник або каструлю і запікають в духовці. Готову бабку нарізують порціонними шматками і при подачі поливають сметаною.
На 600 г моркви -- 0,5 склянки гороху, 2 ст. ложки манних крупів, І яйце, І ст. ложку мелених сухарів, І ст. ложку вершкового масла, 0,5 склянки молока, по 2 г гвоздики і кориці, І ст. ложку цукру, 4 ст. ложки сметани.