Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЗАПІКАНКА З БАКЛАЖАННОЇ ІКРИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:55
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Жизнь с сахарным диабетом
Диабет - коварная болезнь
Сауна: посетить и не умереть!
Ученый развенчал многие мифы о диетах


ЗАПІКАНКА З БАКЛАЖАННОЇ ІКРИ


Баклажанну консервовану ікру викладають з банки в каструлю, додають підсушені манні крупи, змішують і тушкують на легкому вогні 15—20 хвилин, періодично помішуючи, щоб не пригоріла. Після цього масу остуджують, заправляють сирими яйцями, смаженою дрібно посіченою цибулею, меленим перцем і сіллю, добре змішують, викладають у сотейник або на лист, змащений вершковим маслом, посипають сухарями, збризкують розігрітим вершковим маслом і запікають в духовці. Готову запіканку нарізують порціонними кусками і при подачі на стіл поливають томатною підливою.

Приготування підливи.

Обчищені цибулю, моркву і корінь петрушки шаткують і злегка підсмажують на вершковому маслі, додають томат-пюре і підсмажують ще 10—15 хвилин, потім додають підсмажене борошно, все змішують, розводять бульйоном, варять 40— 50 хвилин, протирають крізь сито, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.

У підливу можна додавати сухе біле вино.

На 500 г консервованої баклажанної ікри — 1 ст. ложку манних крупів, І ст. ложку вершкового масла, 1 яйце, 1 ст. ложку сухарів, 1,5 цибулини, 4 горошини чорного перцю. Для підливи — 0,5 ст. ложки пшеничного борошна, 4 ст. ложки вершкового масла, по 0,5 цибулини, морквини і кореня петрушки, 0,5 склянки томату-пюре, 0,5 чайної ложки цукру, 2 ст. ложки білого сухого вина, 2,5 склянки бульйону.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: запеканка




Категория: Вторые блюда | Добавлено 17.10.2014
Просмотров: 728 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЗАПІКАНКА З БАКЛАЖАННОЇ ІКРИ"

ЗАПІКАНКА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика