Великі куски м'яса (1 —1,5 кг) шпигують салом, солять, кладуть у сотейник або каструлю, додають частину передбаченого рецептом смальцю, нарізані цибулю, корені моркви і петрушки, злегка обсмажують до рум'яного кольору в духовці, підливають бульйону або води і тушкують до готовності. Готове м'ясо нарізують невеликими шматочками. В сік, у якому тушкувалось м'ясо, всипають підсмаженого борошна, розводять бульйоном, проварюють і протирають крізь сито разом з овочами. Віджату квашену капусту тушкують, додаючи смалець, до готовності і заправляють злегка підсмаженою цибулею, перцем і частиною підготовленої підливи. На дно сотейника кладуть нарізане шматочками сало, а поверх нього впереміж кількома шарами — капусту і м'ясо, заливають все рештою підливи, ставлять у духовку і тушкують 15—20 хвилин.
На 1 кг м'яса — 80 г сала, 2 ст. ложки смальцю для тушкування капусти, 2 цибулини, 2 корені моркви, 1,5 кореня петрушки, 1,5 кг квашеної капусти, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 4 горошини запашного перцю, 1 лавровий листок, 2 склянки бульйону.