Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Капуста квашена стерилізована
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:20
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Счастливые люди больше общаются и занимаются чтением, а несчастные - просмотром телепередач
Черника избавит от ожирения, гипертонии и диабета
Здоровая диета - минимуму депрессий
Боремся с перееданием и лишним весом


Капуста квашена стерилізована


Якщо немає умов для зберігання квашеної капусти, то зберігати її можна стерилізацією. її підготовляють і квасять звичайним способом. Після закінчення процесу квашення капусту кладуть у друшляк, щоб стік розсіл, і укладають її в банки або бутлі. Розсіл фільтрують крізь 2-3 шари марлі, кип'ятять в емальованій посудині протягом 10 хв і знову фільтрують.

Капусту заливають прокип'яченим розсолом. Наповнені банки або бутлі стерилізують при температурі 90 °С: банки місткістю 0,5 л — 8—10, місткістю 1,0 л— 10—12 і 3-літрові бутлі — 15 хв.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: квашеная капуста




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 597 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Капуста квашена стерилізована"

Капуста

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика