Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Капуста квашена стерилізована
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 27.11.2024, 04:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Дичь может попасть под запрет
Таблица определения веса некоторых продуктов
Диета против остеопороза
Правильно ли развивается Ваш ребенок?


Капуста квашена стерилізована


Якщо немає умов для зберігання квашеної капусти, то зберігати її можна стерилізацією. її підготовляють і квасять звичайним способом. Після закінчення процесу квашення капусту кладуть у друшляк, щоб стік розсіл, і укладають її в банки або бутлі. Розсіл фільтрують крізь 2-3 шари марлі, кип'ятять в емальованій посудині протягом 10 хв і знову фільтрують.

Капусту заливають прокип'яченим розсолом. Наповнені банки або бутлі стерилізують при температурі 90 °С: банки місткістю 0,5 л — 8—10, місткістю 1,0 л— 10—12 і 3-літрові бутлі — 15 хв.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: квашеная капуста




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 618 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Капуста квашена стерилізована"

Капуста

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика