1,5 кг білокачанної капусти, 100 г буряка, 150—200 г моркви, 30—50 г часнику, 50 г зелені кропу
Для маринаду: 1 л води, 140 мл 9 %-ного оцту, 40 г солі, 15 г цукру, лавровий листок, чорний перець горошком
Очищений буряк нарізати кружальцями. Моркву натерти. Кріп нарубати, часник нарізати пластинками. Кожну капустину розрізати на 6—8 частин. Викласти в ємність для квашення шар буряка, потім капусту, зверху укласти моркву, часник і кріп. Довести до кипіння воду зі спеціями, сіллю й цукром. Влити оцет і зняти з вогню. Дати маринаду трохи остигнути й залити овочі. Зверху поставити гніт. Залишити за кімнатної температури на 2—3 доби. Потім зберігати в холодильнику.