Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Капуста квашена
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:59
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Систематическое недосыпание увеличивает риск сердечных заболеваний у женщин
Поход в супермаркет
Эндометриоз - причина бесплодия
Ученые сделали сенсационное заявление о пользе сала


Капуста квашена


4 кг капусти
70 г солі
100 г моркви
10 шт. лаврового листя
1 ст. л. чорного перцю горошком
пучок кропу

Зніміть верхнє зів’яле листя, разріжте навпіл. Нашаткуйте капусту, скористайтеся шатківницею. Моркву очистіть та натріть на тертушці.

Посуд добре помийте, обсушіть та ошпарте окропом. Квасять капусту в діжках, зараз можна придбати маленькі дерев’яні діжки. Або просто скористайтеся слоїками.

На дно посуду покладіть добре помитий та висушений кріп.

Нашатковану капусту перемішайте з сіллю, морквою, чорнім перцем та лавровим листям.

Складайте до слоїка невеликими частинами. Кожну частину добре утрамбовуйте. Під кінець повинен виділитися сік.

Накрийте зверху капустяним листям та зав’яжіть марлею, щоб вона провисала, та покладіть гніт, загонутий у чисту тканину.

Велика діжка кваситься 14 діб. Якщо ви готуєте капусту в маленьких слоїках — буде готова вже за 4 дні.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: квашеная капуста




Категория: Закуски | Добавлено 17.09.2017
Просмотров: 470 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Капуста квашена"

Капуста

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика