Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
22.11.2024, 11:59 |
|
Поиск
Завиванець ялтинський
Яловичина—1841, сало шпик — 141, часник — 9, маса напівфабрикату — 1525, цибуля ріпчаста — 42, морква — 44, корінь петрушки — 27. Вихід— 1000.
З яловичини (вирізка, тонкий край) нарізати порціонні куски, які злегка відбити, посолити, посипати перцем. На середину м'яса покласти сало, нарізане брусочками і натерте часником. Куски м'яса загорнути, перев'язати шпагатом, обсмажити, припустити разом з овочами до готовності. Наприкінці припускання додати лавровий лист. Готовий завиванець охолодити, зняти шпагат.
Перед подаванням прикрасити зеленню і холодним гарніром — свіжими огірками, томатами, солодким перцем, зеленою цибулею.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: завиванець, рулет
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 27.08.2015
|
Просмотров: 1032
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Завиванець ялтинський"
|
|