Котлетне м'ясо: яловичина — 155 або баранина, козлятина — 159, або телятина — 173, хліб пшеничний — 23, молоко або вода — 34, котлетна маса — 170; для фаршу: макарони відварні — 125, маргарин столовий — 3, маса-фаршу з макаронів— 128, яйця— 1/4 шт., сухарі — 6, маса напівфабрикату з макаронами — 313, маргарин столовий (для змащування листа і збризкування) —4, маса готового рулету з макаронами — 275, соус — 50. Вихід — 325.
Сформований рулет укласти на змащений жиром лист швом донизу, змастити яйцем, посипати сухарями, зробити проколи, щоб виходила пара. Підготовлений рулет запікати у жаровій шафі' 30—40 хв при температурі 180—200 °С., Перед порціонуванням страву трохи охолодити, нарізати.
Перед подаванням на порціонне блюдо або тарілку покласти 1—2 куски рулету, полити соусом червоним основним або цибулевим, або м'ясним соком.