Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Торт «Підсніжник»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 15:35
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Эндометриоз - причина бесплодия
Балластные вещества
Жизнь с сахарным диабетом
Самый опасный продукт, вызывающий рак


Торт «Підсніжник»


ПРОДУКТИ

Коржі

4 яєчні білки
1 щіпка солі
250 г цукру
1 ст. л. олії

Прошарок із крекеру

150 г смаженого арахісу
8 ст. л. вареного згущеного молока
400 г шоколадного крекеру
350 г вершкового масла

ПРИГОТУВАННЯ

Масло кімнатної температури збити до пишної маси. Порціями, збиваючи на найменших обертах міксера, додати варене згущене молоко.

Крекер і арахіс подрібнити на крихту. Змішати їх зі збитим маслом. Ретельно вимісити.

Охолоджені білки збити з сіллю до м’яких піків. Порціями, постійно збиваючи, всипати цукор.

Деко вистелити пергаментом. На ньому позначити три кола діаметром 20 см і змастити їх олією. Збиті білки розділити на 3 частини. Викласти кожну з них у намальовані кола, гарно розрівняти. Один корж можна залишити з білковими піками. Під час складання пляцка розмістити його зверху.

Випікати в попередньо розігрітій до 110 °C духовці до готовності. Правильно випечені коржі мають бути абсолютно сухими й при постукуванні видавати глухий звук.

Прошарок із крекеру розділити на 2 частини. Першу викласти на нижній білковий корж, а другу — на верхній. Накрити третім коржем білковими піками догори.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Торт




Категория: Сладости | Добавлено 23.04.2018
Просмотров: 669 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Торт «Підсніжник»"

Торт

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика