Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Асорті «Щедре літо»
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Наконец-то рассекречена диета представителей племени с самыми крепкими сердцами
Найдена панацея от ожирения
Диета против остеопороза
Лечение специями


Асорті «Щедре літо»


1 кг огірків, 1 кг помідорів, 800 г цвітної капусти, 500 г невеликих патисонів, 400 г моркви, 500 г цибулі-шалота, черешки селери, зелень петрушки й кропу

Для маринаду: 1 л води, 40 г солі, 70 г цукру, 70 мл 9 %-ного оцту, лавровий листок, 2—3 бутони гвоздики, 3—5 горошин духмяного перцю

У огірків зрізати хвостики. Помідори проколоти з боку плодоніжки. Цвітну капусту розділити на суцвіття. Патисони нарізати великими скибочками. Моркву очистити, нарізати довільно. Цибулю очистити. Черешки селери нарізати. Укласти овочі в підготовлені банки, перекладаючи зеленню. Залити окропом, залишити на 10 хв, потім воду злити й використати для приготування маринаду. Додати в неї сіль, цукор, спеції, довести до кипіння, влити оцет і зняти з вогню. Залити овочі маринадом, що кипить. Банки місткістю 1 л стерилізувати 10—15 хв. Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: овощи




Категория: Заготовки | Добавлено 24.10.2017
Просмотров: 532 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Асорті «Щедре літо»"

Асорті

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика